ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ: Πίσω από τα σίδερα θα παραμείνουν οι δύο Κύπριοι

ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ: Πίσω από τα σίδερα θα παραμείνουν οι δύο Κύπριοι

Τουλάχιστον μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου θα μείνουν στη φυλακή των νησιών Φίτζι τα δύο αδέρφια από την Κύπρο που κατηγορούνται για έσοδα από παράνομη δραστηριότητα και ξέπλυμα παράνομου χρήματος.

Όπως αποφάσισε το δικαστήριο την Πέμπτη (4/1) τα δύο αδέρφια πρέπει να παραμείνουν υπό κράτηση, καθώς έχουν κατηγορηθεί για έξι υποθέσεις ξεπλύματος ύψους 3.060 ευρώ την ώρα που στην κατοχή τους βρέθηκαν 150.000 ευρώ.

Αίτηση του ενός για χρήση της πιστωτικής του κάρτας απορρίφθηκε από το δικαστήριο καθώς η κάρτα αποτελεί τεκμήριο στην έρευνα που διενεργείται.

Τα δύο αδέρφια από τη Λάρνακα συνελήφθησαν στα νησιά Φίτζι στις 22 Δεκεμβρίου μετά από εκατοντάδες πράξεις με πιστωτικές κάρτες σε συγκεκριμένο ΑΤΜ.

Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με συνολικά 293 κατηγορίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE