ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς έσβησε ο 41χρονος Μάριος Κυριάκου - Έπεσε από ύψος 12 μέτρων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς έσβησε ο 41χρονος Μάριος Κυριάκου - Έπεσε από ύψος 12 μέτρων

Έχασε τη μάχη για ζωή ο 41χρονος Μάριος Κυριάκου, ο οποίος έπεσε από ύψος 12 μέτρων στην υπό ανέγερση βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου το πρωί της Πέμπτης (4/1).

Όπως είχαμε προαναφέρει, ο 41χρονος, ο οποίος καθάριζε τα τζάμια των κιβωτίων ανάγνωσης, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

Από την πτώση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ακόλουθα, επειδή η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο άτυχος Μάριος υπέκυψε το πρωί της Παρασκευής (5/1) στα τραύματά του.

Να σημειωθεί ότι Αστυνομία και λειτουργοί του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας επισκέφθηκαν τη σκηνή και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα διερευνώνται.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE