Έκπληξη! Πρώην σύντροφος ποδοσφαιριστή που έπαιξε στην Ομόνοια πάει Survivor- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έκπληξη! Πρώην σύντροφος ποδοσφαιριστή που έπαιξε στην Ομόνοια πάει Survivor- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στον Άγιο Δομίνικο πάει η τραγουδίστρια, σύμφωνα με ρεπορτάζ από Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το Youweekly.gr, πρόκειται για ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία φαίνεται να ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος, για την Ελένη Χατζίδου, την πρώην σύντροφο του ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος την χρονιά 2016-17, είχε πέρασμα από την Ομόνοια Λευκωσίας.

Θυμίζουμε ότι, το Survivor, κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου 2018.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE