ΠΑΦΟΣ: Υπό 6ήμερη κράτηση 62χρονος για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

ΠΑΦΟΣ: Υπό 6ήμερη κράτηση 62χρονος για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη το Σάββατο 6/1 ο 62χρονος Βρετανός, κάτοικος Πάφου, για υπόθεση απόκτησης, κατοχής και διανομής παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Το Δικαστήριο διέταξε την 6ήμερη προσωποκράτηση του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία του 62χρονου, όπου εντόπισαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, δύο κάρτες μνήμης και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Σε προκαταρκτικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε έναν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εντοπίστηκε αριθμός αρχείων με παιδικό πορνογραφικό υλικό και ο 62χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE