Φτιάχνει… το κλίμα στην Ομόνοια! (pic)

Φτιάχνει… το κλίμα στην Ομόνοια! (pic)

Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Μακάρειο κατευθύνθηκαν προς την Ανατολική κερκίδα η οποία φιλοξένησε τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Εκεί οι παίκτες του Ιβάιλο Πέτεφ χειροκρότησαν τους φίλους της Ομόνοιας και τους έριξαν τις φανέλες τους.

Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες φαίνεται ότι το κλίμα άρχισε να φτιάχνει στο «πράσινο» στρατόπεδο κι αυτό είναι θετικό στοιχείο ενόψει της δύσκολη συνέχειας του πρωταθλήματος αλλά και του θεσμού του κυπέλλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.