Τα περιθώρια στένεψαν, άμεση ανάγκη για κέρδος και τα πλάνα του Τζιχράντζε

Τα περιθώρια στένεψαν, άμεση ανάγκη για κέρδος και τα πλάνα του Τζιχράντζε

Μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση δίνει στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής ο Εθνικός Άχνας μιας και φιλοξενείται από την ΑΕΛ σήμερα (7/1) στο άδειο ελέω τιμωρίας Τσίρειο.

Η ομάδα της Άχνας παρά τα προβλήματα που την ταλανίζουν δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να παλεύει με μοναδικό σκοπό να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ένα εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ είναι από τα παιχνίδια που λες ότι η ήττα είναι εντός προγράμματος όμως τα περιθώρια στένεψαν και η ανάγκη για βαθμολογικό κέρδος μεγάλη.

Ο Γεωργιανός τεχνικός του Εθνικού Γκεόργκι Τζιχράντζε προσανατολίζεται να παρατάξει την ακόλουθη ενδεκάδα την οποία με κάθε επιφύλαξη σας παραθέτουμε. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπογκατίνοφ, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Πέτρος Ιωάννου, Νταβόρ και Σάσα. Στο κέντρο οι Αρέστη, Πιντσέλι, Ενέσκου, Κυπριανού και Φιλίποφ ενώ στην επίθεση θα κινούνται οι Παπαγεωργίου και Ιλουρίντζε. Εκτός ο τιμωρημένος Κιπιάνι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται για τη δημοσιοποίηση στοιχείων μέσω των social media, αντί της κατάθεσής τους στην Αστυνομία, έδωσε ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE