Τι λένε για το παράθυρο του Γενάρη…

Τι λένε για το παράθυρο του Γενάρη…

Έκανε γκέλα ο Απόλλωνας προχθές στο “Αμμόχωστος” με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν ήταν τραγικοί στο γήπεδο οι κυανόλευκοι, αλλά δεν κατάφεραν να κάμουν, εκείνη τη δουλειά που κάνουν καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα στον φετινό μαραθώνιο. Να βάλουν –έστω ένα- γκολ.

Είναι οδυνηρό το αποτέλεσμα επειδή είχαν… (καλο)μάθει τον κόσμο τους, τα παιχνίδια με τους μικρομεσαίους, όχι μόνο να τα καθαρίζουν με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά να προσφέρουν και πλούσιο θέαμα.

Προκύπτει πάντως το ερώτημα, αν η διοίκηση -σε συνεννόηση με τον προπονητή- σκοπεύουν να ανακαλέσουν την αρχική τους απόφαση, για το κεφάλαιο εμβολιασμός. Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, λένε ότι παραμένουν πιστοί στο πλάνο τους. Συνεχίζουν να λένε ότι δεν πρόκειται να πάρουν παίχτη για τον Κατάλογο Α’. 

Ο Ζοάο Πέδρο υπολογίζεται για τον μεθαυριανό αγώνα με την Πάφο. Όπως και ο Σακέτι, επειδή είναι εξ αναβολής αγώνας. Ο Αργεντινός συμπλήρωσε κάρτες, θα κάτσει στο ντέρμπι της Κυριακής με την Ανόρθωση στο Τσίρειο.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE