Το κόλπο για να μην μυρίζουν τα παπούτσια

Το κόλπο για να μην μυρίζουν τα παπούτσια

Η δυσοσμία των παπουτσιών, κυρίως το χειμώνα, είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν άνδρες και γυναίκες.

 

Οι περισσότεροι τύποι παπουτσιών μετά από κάποιες ώρες ορθοστασίας ή μετά από περπάτημα μπορεί να προκαλέσουν μια δυσάρεστη μυρωδιά. Ωστόσο, υπάρχει ένας ανέξοδος τρόπος για να περιορίσετε την ενοχλητική κακοσμία.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μέσα στα παπούτσια σας αρκετή ποσότητα μαγειρικής σόδας. Το ιδανικό είναι να καλυφθεί όλος ο πάτος με αυτήν. Στη συνέχεια αποθηκεύστε τα παπούτσια σας μέσα σε ένα διάφανα σακουλάκια μίας χρήσης, τα οποία πρέπει να δέσετε. αρκετά καλά. Αφήστε τα μέσα σε ένα δροσερό ή ακόμη καλύτερα κρύο μέρος για 8-10 ώρες.

Η μαγειρική σόδα νικά την ενοχλητική μυρωδιά, τη στιγμή που το κρύο σκοτώνει τα βακτήρια. Η δυσοσμία θα εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE