ΛΑΡΝΑΚΑ: Έμπλεξε με το που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο- Διακοπές σε κελί

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έμπλεξε με το που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο-  Διακοπές σε κελί

Στην κατάσχεση 24,5 κιλών αδασμοαφορολόγητου καπνού για ναργιλέ προχώρησε το Τμήμα Τελωνείων στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Τμήματος Τελωνείων, το πρωί της Τρίτης 9/1 Λειτουργοί του Τμήματος στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, κατά τον έλεγχο των αποσκευών των επιβατών πτήσης, η οποία αφίχθηκε από τη Μόσχα, εντόπισαν στις αποσκευές ενός άνδρα ρωσικής καταγωγής, συνολική ποσότητα 24,5 κιλών καπνού για ναργιλέ διαφόρων γεύσεων.

Το εν λόγω πρόσωπο, προστίθεται, συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής αδασμοαφορολογήτων καπνικών προϊόντων και της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων ενώ η ανευρεθείσα ποσότητα καπνού, η δασμοφορολογική επιβάρυνση της οποίας ανέρχεται στα € 5115 περίπου, κατασχέθηκε από το Τμήμα Τελωνείων.

Ο επιβάτης αναμένεται μα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για αίτηση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE