Τι δήλωσαν Βάτερμαν, Ντε Καμάργκο και Νταρμπισάιαρ για τη βράβευσή τους!

Τι δήλωσαν Βάτερμαν, Ντε Καμάργκο και Νταρμπισάιαρ για τη βράβευσή τους!

Στο πλαίσιο των βραβεύσεων της ΕΑΚ για του Αρίστους Αθλητές μίλησαν στο περιθώριο της βράβευσής τους οι Μπόι Βάτερμαν (ΑΠΟΕΛ), Ιγκόρ Ντε Καμάργκο (ΑΠΟΕΛ), Ματ Νταρμπισάιαρ (Ομόνοια).

Δείτε αναλυτικά τι είπαν:

Μπόι Βάτερμαν:

«Χρειάζομαι ακόμη χρόνο για να επιστρέψω αλλά θα τα καταφέρω. Δεν μπορώ να ανακοινώσω την μέρα αλλά δουλεύω σκληρά κάθε μέρα.»

Ίγκορ Ντε Καμάργκο:

«Ήταν μία δύσκολη αλλά και σπουδαία χρονιά η περσινή. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την δουλειά μας. Ελπίζω και φέτος να έχουμε ανάλογες επιτυχίες.»

Ματ Νταρμπισάιαρ:

«Είναι μια δύσκολη χρονιά. Στην αρχή δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα, όμως με την αλλαγή προπονητή τα πράγματα πάνε καλύτερα για εμάς. Να κερδίζει η ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό με εμένα.»

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.