«Στις δύσκολες στιγμές να σηκωθείς και να παλέψεις!» (Δηλώσεις)

«Στις δύσκολες στιγμές να σηκωθείς και να παλέψεις!» (Δηλώσεις)

Ο Παύλος Κοντίδης αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς και επί αυτού έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης της ΕΑΚ.

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Ευχαριστώ θερμά για την τεράστια τιμή που μου κάνετε. Ο αθλητισμός χτίζει χαρακτήρα, δημιουργεί πρότυπα, σε μαθαίνει να έχεις πείσμα, να είσαι συγκρατημένος και να μην τα βάζεις ποτέ κάτω. Στις δύσκολες στιγμές να σηκωθείς και να παλέψεις. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους. Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω όλους όσους με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE