Διευκρινήσεις NOVA Ελλάδας - Εμμένουμε στις αρχικές μας πληροφορίες

Διευκρινήσεις NOVA Ελλάδας - Εμμένουμε στις αρχικές μας πληροφορίες

Σε διευκρινήσεις αναφορικά με την πληροφορία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα μας προέβη διά εκπροσώπου της η NOVA Ελλάδος.

Σύμφωνα με επιστολή του, ο εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι «δεν έγινε καμιά καταγγελία από τη Nova Ελλάδος», σημειώνοντας ότι «καμία σύλληψη στην Κύπρο δεν έχει σχέση με την ανώνυμη καταγγελία που έφτασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ελλάδος-Βουλγαρίας και Κύπρου».

Υπενθυμίζεται ότι οι πληροφορίες του ThemaOnline ανέφεραν ότι η εκστρατεία της Αστυνομίας σχετίζεται με καταγγελία που έχει κάνει η NOVA Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σχετίζεται με παράνομη χρήση του υποκλαπέντος σήματός της.

Το 'ThemaOnline' εμμένει στις πληροφορίες που είχε μεταδώσει το βράδυ της Τρίτης (9/1), οπότε και απεκάλυψε την εκστρατεία της Αστυνομίας για πάταξη του φαινομένου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τρεις συλλήψεις για παροχή Dream Box – Συντονισμός με Europol

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE