ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στη ψευδοβουλή με το κόμμα των εποίκων ο δολοφόνος του Ισαάκ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στη ψευδοβουλή με το κόμμα των εποίκων ο δολοφόνος του Ισαάκ

Έδρα στη ψευδοβουλή των κατεχομένων κατέλαβε ο πρόεδρος του κόμματος των εποίκων και καταζητούμενος για τη δολοφονία του Τάσου Ισάακ, στις 11 Αυγούστου το 1996.

Ο Αρικλί, πρόεδρος του κόμματος της Αναγέννησης κατέλαβε «βουλευτική» έδρα της Αμμοχώστου, ενώ από το 1996 καταζητείται τόσο από τις κυπριακές αρχές αλλά και την Ιντερπόλ.

Σωρεία ενταλμάτων σύλληψης του Ερχάν Αρικλί, αλλά και άλλων προσώπων εκκρεμούν για χρόνια, αφού η Άγκυρα αλλά και κράτη με τουρκική επιρροή αρνούνται να τα εκτελέσουν.

Το 1996 ο Αρικλί, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μανάς στο Κιργιστάν αφού το όνομα του περιλαμβάνεται στη λίστα της Ιντερπόλ των ατόμων που καταζητούνταν.

Αφού παρέμεινε υπό σύλληψη για δύο ημέρες, κρίθηκε ότι δεν μπορεί να δικαστεί στο Κιργιστάν και αφέθηκε ελεύθερος.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE