Το χειμωνιάτικο σκηνικό επανέρχεται - Ετοιμαστείτε για βροχές και χιόνια

Το χειμωνιάτικο σκηνικό επανέρχεται - Ετοιμαστείτε για βροχές και χιόνια

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Το απόγευμα της Τετάρτης 10/1 ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νότιοι ασθενείς, 3 μποφόρ, και παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη 11/1 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο τοπικών ελαφρών βροχών κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 12/1 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο τοπικών ελαφρών βροχών. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο 13/1 ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο τοπικών βροχών ενώ αργότερα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Στις κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι.

Την Κυριακή 14/1ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Στις κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE