« Δύσκολη χρονιά για εμάς ήταν η χρονιά που…»

« Δύσκολη χρονιά για εμάς ήταν η χρονιά που…»

Ο Εθνικός Άχνας με μήνυμα του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  δίνει το σύνθημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

“Ο Εθνικός είναι η Άχνα και η Άχνα είμαστε εμείς.. Το Σάββατο παλεύουμε για τον Εθνικό, για την Άχνα και για τους ίδιους μας τους εαυτούς… Εναντίων των πιθανοτήτων αλλά με το κεφάλι ψηλά, επιβάλετε να είμαστε στο γήπεδο. Όχι τόσο για τους τρεις βαθμούς αλλά πολύ περισσότερο για την ιστορία μας – μια ιστορία που δεν άρχισε στην πρώτη κατηγορία αλλά πολλές ομάδες από αυτή θα ζήλευαν.

Όλοι μιλάνε για μια δύσκολη χρονιά με αρκετά προβλήματα, εμπάργκο, χαμένα παιχνίδια…

Κύριοι, δύσκολη χρονιά για εμάς ήταν η χρονιά που αναγκαστήκαμε να αφήσουμε τα σπίτια μας, τις περιουσίες μας και ένα μέρος της ψυχής μας στην Άχνα. Αυτή ήταν δύσκολη χρονιά… οι υπόλοιπες ήταν απλά αυτές που κράτησαν το όνομα της Άχνας ζωντανό – και αυτό θα συνεχίσει να κάνει ο Εθνικός.

Όσο αντέχουμε θα το παλέυουμε και οσο παλεύουμε τόσο θα γινόμαστε καλύτεροι.. και πιστέψτε μας αντέχουμε για πολύ ακόμα – αντέχουμε γιατί βλέπουμε ένα Παπαγεωργίου, έναν Ιωάννου, ένα Κκονέ, τους Ηλία, ένα Κουσιαππα, ένα Κουη να μεγαλώνουν μαζί με τον Εθνικό. Και που είστε ακόμα, παίρνουν σειρά και άλλοι (ρίξτε μια ματιά στην βαθμολογία των Νέων κάτω των 19!). Αντέχουμε γιατί βλέπουμε ποδοσφαιριστές που πριν κάποια χρόνια δεν ήξεραν καν που είναι η Κύπρος, να θεωρούν τον Εθνικό την οικογένεια τους.  Αντέχουμε γιατί κάθε φορά που ανάβουν οι προβολείς στο δικό μας γήπεδο στέλνουμε το δικό μας μήνυμα για επιστροφή… Αυτοί που το βλέπουν να ξέρουν ότι δεν τα παρατάμε. Αντιθέτως, τόσο πιο πολύ πεισμώνουμε, τόσο πιο περήφανοι γινόμαστε.

Αυτό το πείσμα μας κρατά ζωντανούς  και αυτή η περηφάνια μας επιβάλει να είμαστε κοντά στην ομάδα το Σάββατο. Δεν μάθαμε ποτέ στα εύκολα αλλά μάθαμε να έχουμε το κεφάλι μας ψηλά.  Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν πρώτα οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Με την στήριξη μας πρέπει να κυνηγήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και όλοι μαζί να αποδείξουμε ότι το Δασάκι δεν ήταν και ούτε θα γίνει ποτέ εύκολη διαδικασία.  

Η στήριξη σας.. η δύναμη μας”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE