ΛΕΜΕΣΟΣ: Πάσχει από άνοια ο 54χρονος που εξαφανίστηκε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πάσχει από άνοια ο 54χρονος που εξαφανίστηκε

Την βοήθεια του κοινού ζητά η Αστυνομία σε μια προσπάθεια εντοπισμού του 54χρονου Αδάμου Σοφοκλέους από τη Λεμεσό.

Την εξαφάνιση του 54χρονου κατήγγειλε στο Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, φροντιστής του ιδρύματος Αγίου Ιωάννη που βρίσκεται στο χωριό Κολόσσι.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ο υπάλληλος του ιδρύματος, από τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 10/01 απουσιάζει από το ίδρυμα ο 54χρονος Αδάμος Σοφοκλέους.

Ο Σοφοκλέους πάσχει από άνοια και ελαφριά σχιζοφρένια. Περιγράφεται ύψους 1,80μ , κανονικής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός με κοντά μαλλιά και τελευταία φορά φορούσε τζιν παντελόνι.

Ο 54χρονος δεν είναι επιθετικός ενώ για το συμβάν έχουν ενημερωθεί και οι οικείοι του.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στο κοινό αν εντοπίσει το εν λόγω πρόσωπο να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE