Η φωτογραφία του Κύπριου παρουσιαστή κοσμούσε για χρόνια φωτογραφείο της Λεμεσού

Η φωτογραφία του Κύπριου παρουσιαστή κοσμούσε για χρόνια φωτογραφείο της Λεμεσού

Κάποιος θα έλεγε ότι ο πασίγνωστος Κύπριος "το είχε" από μικρός με τον φακό και τα φώτα...

Το χαριτωμένο αγοράκι αποκλείεται να καταλάβετε ποιος είναι, αφού η πραγματικότητα είναι ότι δεν θυμίζει σε τίποτα τον Τάσο Τρύφωνος.

Η φωτογραφία που ανάρτησε ο παρουσιαστής του κρατικού καναλιού μας πάει πίσω στο 1976.

Όπως έγραψε ο Τάσος Τρύφωνος στην λεζάντα της φωτογραφίας:''Η πρώτη πόζα μπροστά στο φακό του φωτογράφου. Λεμεσός 1976 !!! Η φωτογραφία ήταν για χρόνια στη βιτρίνα γνωστού φωτογραφείο στο κέντρο της Λεμεσού".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE