ΦΟΝΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας θα εκδικαστεί η υπόθεση

ΦΟΝΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας θα εκδικαστεί η υπόθεση

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας παραπέμφθηκε την Παρασκευή 12/1, για εκδίκαση η υπόθεση του φόνου του Daniel Nikolov, 51 ετών από τη Βουλγαρία, που διαπράχθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2017 για την οποία ο Sergey Κiriyanov, 49 χρόνων από τη Ρωσία θεωρείται ύποπτος για την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος.
  

Την Παρασκευή 12/1 ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου με δύο υπόπτους, τους Sergey Κiriyanov και Andrei Ovsiannokov, 57 χρόνων, επίσης, από τη Ρωσία.
 
Ωστόσο, στις 16 Δεκεμβρίου ο Andrei Ovsiannokov, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία, πέθανε, ενώ κρατείτο ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές. Ο θάνατος του αποδόθηκε εκ πρώτης όψεως σε καρδιακή ανακοπή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE