ΛΕΜΕΣΟΣ: Λιποθύμησε κρατούμενος όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λιποθύμησε κρατούμενος όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου και αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11:45 το πρωί της Παρασκευής 12/01 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, όταν κρατούμενο λιποθύμησε στο άκουσμα της απόφαση του δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για Σύρο ο οποίος βρέθηκε ένοχος στην κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον αστυνομικού.

Σύμφωνα με πήγες της ιστοσελίδας μας, στο άκουσμα ότι κρίθηκε ένοχος, ανέφερε πως δεν αισθάνεται καλά και νιώθει πόνους στην καρδιά του.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στις πρώτες βοήθειες.

Η ποινή του θα ανακοινωθεί στις 19 Ιανουαρίου.

 Ι.Μάντζιηπα

Φωτογραφία απο το ασθενοφόρο εξω απο το δικαστήριο. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE