Θλίψη στην Αστυνομία Κύπρου για τον άδικο χαμό του Γιώργου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη στην Αστυνομία Κύπρου για τον άδικο χαμό του Γιώργου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακόμη δεν μπορούν να το πιστέψουν πως μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τον φίλο και συνάδελφο τους, ανήμερα μάλιστα των γενεθλιών του.

Το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας μέσα από μια λύτη ανακοίνωση εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς της οικογένεια του 43χρονου αστυνομικού.

Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου έχασε τα μεσάνυχτα ένα άξιο τέκνο της, τον Αρχιαστυφύλακα 2305, Γιώργο Παπανικολάου, τέως από το Τσέρι, ο οποίος υπηρετούσε σε Υπηρεσία του Αρχηγείου.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η στήριξη προς τη σύζυγο και δύο παιδιά είναι δεδομένη.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 13/1/2018 και ώρα 12:00 στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Τσέρι.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE