Θλίψη στην Αστυνομία Κύπρου για τον άδικο χαμό του Γιώργου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη στην Αστυνομία Κύπρου για τον άδικο χαμό του Γιώργου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακόμη δεν μπορούν να το πιστέψουν πως μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τον φίλο και συνάδελφο τους, ανήμερα μάλιστα των γενεθλιών του.

Το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας μέσα από μια λύτη ανακοίνωση εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς της οικογένεια του 43χρονου αστυνομικού.

Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου έχασε τα μεσάνυχτα ένα άξιο τέκνο της, τον Αρχιαστυφύλακα 2305, Γιώργο Παπανικολάου, τέως από το Τσέρι, ο οποίος υπηρετούσε σε Υπηρεσία του Αρχηγείου.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η στήριξη προς τη σύζυγο και δύο παιδιά είναι δεδομένη.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 13/1/2018 και ώρα 12:00 στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Τσέρι.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE