Το… μήνυμα με τις κιμωλίες που συγκίνησε τον Παγδατή! (photo)

Το… μήνυμα με τις κιμωλίες που συγκίνησε τον Παγδατή! (photo)

Στην Αυστραλία για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, βρίσκεται ο Κύπριος πρωταθλητής και έχει ήδη κερδίσει το εισιτήριο για τον β’ γύρο του τουρνουά.

Αμέσως μετά την νίκη επί του Ινδού, Γιούκι Μπάμπρι με 3-0 σετ, σε μία αναμέτρηση που κράτησε 2 ώρες και 10 λεπτά, κατέφθασε ένα μήνυμα που τον έκανε να αισθάνεται ακόμα μεγαλύτερη περηφάνια για την πρόκριση, δίνοντάς του επιπλέον δύναμη για τη δύσκολη μονομαχία που θ’ ακολουθήσει με αντίπαλο τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE