«Τώρα χρειάζεται καθαρό μυαλό, ηρεμία και συσπείρωση»

«Τώρα χρειάζεται καθαρό μυαλό, ηρεμία και συσπείρωση»

Ο Απόλλωνας μέσα από τους επίσημους του λογαριασμούς στα Social Media έστειλε το μήνυμα μετά τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας.

Δείτε το μήνυμα από τον επίσημο Απόλλωνα:

«Τώρα χρειάζεται καθαρό μυαλό, ηρεμία και συσπείρωση γύρω από την ομάδα μας!

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές καλούν τους χιλιάδες Απολλωνίστες να παραμείνουν κοντά και να στηρίξουν όσο ΠΟΤΕ ξανά την αγαπημένη μας ομάδα!

Ενωμένοι και αποφασισμένοι θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας!»

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE