Τρίβουν τα χέρια με Χριστοφή…

Τρίβουν τα χέρια με Χριστοφή…

Ο Χριστοφή προ του Πέτεφ έδειχνε σαφώς επηρεασμένος από την μέτρια προς κακή αγωνιστική κατάσταση που βρισκόταν η ομάδα του.

Με τον Βούλγαρο τεχνικό στον πάγκο της Ομόνοιας, ο Χριστοφή φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω του τις κακές μέρες και τις εμφανίσεις του και δείχνει κι αυτός απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει το «τριφύλλι» να φτάσει στους στόχους του.

Ο Διεθνής Κύπριος επιθετικός εκτός από τα σημαντικά γκολ που σημείωσε το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι έχει ανεβάσει στο κατακόρυφο και την απόδοση.

Πάντως ο Πέτεφ αλλά και οι συνεργάτες του λίγες μέρες πριν από τα ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΕΛ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση βλέποντας τον Χριστοφή να δείχνει αυτό το ανέβασμα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE