Λάζος: «Δεχθήκαμε απειλές από την οικογένεια του Κίκη Φιλίππου»

Λάζος: «Δεχθήκαμε απειλές από την οικογένεια του Κίκη Φιλίππου»

Ο Δημήτρης Λάζος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ, λέγοντας πολλά και ενδιαφέροντα για την αναμέτρηση του Εθνικού Άχνας με τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία βρήκε νικήτρια τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, μίλησε για απειλές από την οικογένεια του Κίκκη Φιλίππου προς την διοίκηση πριν από την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: «Πριν το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, δεχθήκαμε αρκετές πιέσεις και απειλές από μέλη της οικογένειας του Κίκη Φιλίππου.

Γενικότερα, δεν είχαμε και την καλύτερη φιλοξενία. Από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τους φιλάθλους που προέβησαν σε ύβρεις, μιας και δεν έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα με τον Εθνικό. Είναι ένα προσφυγικό σωματείο, όπως και εμείς, άρα θα θέλαμε να παραμείνει στην κατηγορία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE