ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Καταζητείται 19χρονος για απόπειρα φόνου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Καταζητείται 19χρονος για απόπειρα φόνου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, φωτογραφία 19χρονου υπόπτου που καταζητείται για την απόπειρα φόνου εναντίον 27χρονου, τα ξημερώματα της Κυριακής 14/1 έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι, η Αστυνομία καταζητεί τον ABANOUB TOBA FATHY REZK, 19 χρόνων, Αιγυπτιακής καταγωγής, κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση 1) Απόπειρας Φόνου, 2) Πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, 3) Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και 4) Μαχαιροφορίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, 2018, στην Λευκωσία.

Ο καταζητούμενος περιγράφεται ως ύψους 1.75 μέτρων, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά και ελαφρύ μούσι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.

BEST OF TOTHEMAONLINE