Γράφουν για ενδιαφέρον Ομόνοιας και ακόμη ενός «μνηστήρα»

Γράφουν για ενδιαφέρον Ομόνοιας και ακόμη ενός «μνηστήρα»

Στο στόχαστρο της Ομόνοιας, αναφέρει δημοσίευμα στην Ουγγαρία, ότι βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός της Βάρνταρ Σκοπίων, Βισάρ Μούσλιου.

Γίνεται λόγος πως ο 24χρονος (13-11-1994) κεντρικός αμυντικός είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ουγγρικής ομάδας, Πούσκας Ακαντέμικα, ενώ στο ρεπορτάζ, τονίζεται πως για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ομόνοια.

Το παλμαρέ του Μούσλιου:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE