Θυμάστε τον Πέσλακ που πέρασε από τα κυπριακά γήπεδα; Κινδύνεψε να πεθάνει…

Θυμάστε τον Πέσλακ που πέρασε από τα κυπριακά γήπεδα; Κινδύνεψε να πεθάνει…

Δέχτηκα ένα μήνυμα από φίλο της στήλης (“ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ”) που μου ζητούσε να βρω και να γράψω για τον Γιενς Πέσλακ. Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο Γερμανός γίγαντας που αγωνίστηκε στις αρχές του 2001 στην ομάδα της Λεμεσού και επειδή χατίρια δεν χαλάμε, έκανα την έρευνα μου χωρίς να εντοπίσω και πολλά.

Αυτό όμως που ξεχώρισα είναι ένα δημοσίευμα στις αρχές του 2016 στο οποίο έκανε λόγο για μια εφιαλτική βραδιά που πέρασε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και η κόρη το σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάι.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE