Kολομβία: Τουλάχιστον 7 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Kολομβία: Τουλάχιστον 7 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις αγνοούνται από τη συντριβή ενός στρατιωτικού ελικοπτέρου σε μια αγροτική περιοχή στη βορειοδυτική Κολομβία, ανακοίνωσε ο στρατός.

 

«Δυστυχώς, επτά από τους επιβαίνοντες του ελικοπτέρου έχασαν τη ζωή τους και συνεχίζουμε τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό ακόμη τριών», ανέφεραν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, χωρίς να διευκρινίζουν τα αίτια της κατάρρευσης.

Το ρωσικής κατασκευής ελικόπτερο Mi-17 μετέφερε προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας με προορισμό το διαμέρισμα Αντιόκια.

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν δύο αξιωματικοί, δύο υπαξιωματικοί και δύο μέλη πολιτικού προσωπικού.

Στρατιώτες και μια ομάδα ερευνητών έχουν φτάσει στο σημείο του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Έτοιμος δηλώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός να στηρίξει κάθε θετική προσπάθεια για την ενίσχυση των θέσεων της πλευράς μας στο Κυπριακό, μετά από συνάντηση της ηγεσίας του κόμματος με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE