Μια Κύπρια ΄δίπλωσε' τον Μάριο Πρίαμο σε μια βαλίτσα! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια Κύπρια ΄δίπλωσε' τον Μάριο Πρίαμο σε μια βαλίτσα! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον έβαλε σε μια ταξιδιωτική βαλίτσα τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και όταν ρώτησε αν πρέπει να τον στείλει Κύπρο ή Άγιο Δομίνικο δεν φαντάζεστε τι απάντηση έλαβε. 

Η Γεωργία Βρανά, η Κύπρια τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχία του καλοκαιριού "Μόνο Εσύ" και λατρέψαμε στο νέο της τραγούδι στου οποίου το videoclip πρωταγωνιστεί ο Τρελός μας Κύπριος

Η Κύπρια τραγουδίστρια με μια ανάρτησή της στο instagram μας έδειξε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη "διπλωμένο" στην κυριολεξία σε μια ταξιδιωτική βαλίτσα. 

Σχετικό άρθρο: Μάριος Πρίαμος: Καυτά τετ α τετ με Κύπρια τραγουδίστρια- Τι συμβαίνει;

''Έτοιμος! Τον πακέταρα...Για πείτε... που να τον στείλουμε; 1) Άγιο Δομήνικο ή Κύπρο?" σχολίασε η Γεωργία Βρανά με την ερώτησή της να παίρνει ως επί το πλείστον ως απάντηση τον Άγιο Δομίνικο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE