Τέλος στην αυθαιρεσία θέλει να βάλει το Κοινοτικό Πύλας

Τέλος στην αυθαιρεσία θέλει να βάλει το Κοινοτικό Πύλας

Την άμεση απομάκρυνση όλων των διαφημιστικών πινακίδων που τοποθετήθηκαν αυθαίρετα, αποφάσισε το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του το Κ. Σ. Πύλας αναφέρει ότι «σε πρόσφατη συνεδρία του αποφάσισε ομόφωνα την άμεση απομάκρυνση όλων των διαφημιστικών πινακίδων που έχουν τοποθετηθεί αυθαίρετα και χωρίς τις προβλεπόμενες από το νόμο άδειες και οι οποίες προκαλούν τεράστια προβλήματα οχληρίας, παραβλάπτουν τις ανέσεις της περιοχής και το κυριότερο, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην οδική ασφάλεια».

Προστίθεται ότι «οι ιδιοκτήτες υποστατικών έχουν ενημερωθεί όπως μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2018 προβούν στην αφαίρεση και απομάκρυνση τους ή των πινακίδων που έχουν τοποθετήσει, διαφορετικά συνεργείο του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας θα προχωρήσει στην αφαίρεση και απομάκρυνση χωρίς οποιανδήποτε άλλη ειδοποίηση και θα τους χρεώσει με τα ανάλογα έξοδα. Οι πινακίδες θα φυλάγονται σε ασφαλισμένο χώρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας και θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες εάν και εφ’ όσον καταβληθούν τα έξοδα της αφαίρεσης και μετακίνησης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «εάν η αφαίρεση και απομάκρυνση οποιασδήποτε πινακίδας γίνει από το συνεργείο, το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας δεν φέρει οποιανδήποτε ευθύνη σε περίπτωση που η διαφημιστική πινακίδα υποστεί οποιεσδήποτε ζημιές».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας στο τηλέφωνο 24644040.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE