Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα ο Ματιάμπα την Κύπρια αγαπημένη του - Μάθετε που θα γίνει το γλέντι!

Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα ο Ματιάμπα την Κύπρια αγαπημένη του - Μάθετε που θα γίνει το γλέντι!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Βασιλική Καλανιώτη. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του fthisgr ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του από την Κύπρο ένωσαν τις ζωές τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο Ησαϊας Ματιάμπα και η Βασιλική Καλανιώτη είχαν ανακοινώσει μέσα από αγγελία γάμου, στην εφημερία Φιλελεύθερος, τον Δεκέμβριο του 2016, την πρόθεσή τους να παντρευτούν, ωστόσο, δεν είχε γίνει γνωστή η ημερομηνία που θα συνέβαινε αυτό.

Μετά τον γάμο τους που πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα στην ελληνική πρωτεύουσα, θα ακολουθήσει γλέντι στην Αθήνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.