Παίζει… για τα καλά του Κωστένογλου

Παίζει… για τα καλά του Κωστένογλου

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Δόξα Δράμας και το όνομα του Νίκου Κωστένογλου είναι σε περίοπτη θέση.

Οι «μαυραετοί» μετά την απομάκρυνση του Άγγελου Διγκόζη προσέγγισαν τους Μάκη Χάβο και Άκη Μάντζιο χωρίς ωστόσο να προχωρήσει κάποια από τις δύο επαφές τους με αποτέλεσμα να στραφούν στις εναλλακτικές τους επιλογές.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Sportime o άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ και του Άρη μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κωστένογλου, είναι πρώτος στην λίστα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Δόξας.

Τέλος, αποχωρεί και ο γυμναστής της ομάδας παρά το γεγονός πως υπήρχε επιθυμία να συνεχίσει στον σύλλογο της Δράμας.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE