Ο Νσούε μίλησε και για το πέναλτι και το πως του φάνηκε από το γήπεδο (video)

Ο Νσούε μίλησε και για το πέναλτι και το πως του φάνηκε από το γήπεδο (video)

Στα ΜΜΕ μίλησε μετά το πέρας του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νσούε, ο οποίος ανέφερε αρχικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο γιατί αυτοί συνεχώς αμύνονταν και εμείς προσπαθούσαμε να επιτεθούμε και πετύχαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, αλλά όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε δυνατές ομάδες είναι δύσκολο, στο τέλος η καλύτερη ομάδα κέρδισε. Τώρα έχουμε μια μεγάλη πρόκληση απέναντι σε μια από τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Θέλω να παίξω απέναντι τους».

Ερωτηθείς για το πέναλτι σχολίασε: «Πρέπει να το δω, στο γήπεδο νομίζω ήταν παράβαση, αλλά πρέπει να το ξαναδώ, έτσι δεν ξέρω. Ήταν πέναλτι για εσάς; Μπορεί να πεις όχι, αλλά στο γήπεδο μου φάνηκε ήταν».

Για την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ: «Νιώθω πολύ καλά, ήθελα να έρθω εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και να ζήσω την εμπειρία, και να παλέψουμε για να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE