Η αντίδραση του Προδρόμου για τα πέναλτι του ντέρμπι…

Η αντίδραση του Προδρόμου για τα πέναλτι του ντέρμπι…

Μετά το τέλος του ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ και κατά την αποχώρηση των παραγόντων των δύο ομάδων, από το γήπεδο της πρωτεύουσας, ο ισχυρός άνδρας των «γαλαζοκιτρίνων», τα έβαλε με δημοσιογράφους…  για τα πέναλτι του ντέρμπι.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Λευκωσιάτικης ομάδας βγήκε στον χώρο της μεικτής ζώνης φανερά εκνευρισμένος και ρώτησε σε έντονο ύφος τους συναδέλφους δύο – τρεις φορές αν το δεύτερο πέναλτι του Ντε Καμάργκο ήταν πέναλτι με τους δημοσιογράφους φυσικά να μην παίρνουν θέση.

Επίσης ο Πρόδρομος Πετρίδης, ρώτησε και για την φάση του πρώτου πέναλτι που κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ με κάποιους τολμηρούς δημοσιογράφους να του απαντάνε ότι ήταν δύσκολη φάση, με τον ισχυρό άνδρα των «γαλαζοκιτρίνων» της Λευκωσίας να γυρίζει την πλάτη και να φεύγει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE: Ανοίγει τα χαρτιά του ο ΠτΔ - Ο απολογισμός των δύο χρόνων με τη διακαναλική συνέντευξη

LIVE: Ανοίγει τα χαρτιά του ο ΠτΔ - Ο απολογισμός των δύο χρόνων με τη διακαναλική συνέντευξη

Στo Κυπριακό, την εξωτερική πολιτική, και την εσωτερική διακυβέρνηση θα επικεντρωθεί η διακαναλική συνέντευξη του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά λεπτό προς λεπτό τη συνέντευξη. 

BEST OF TOTHEMAONLINE