ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 14χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 14χρονος

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 14χρονος μαθητής, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου (20/01) τραυματίστηκε σοβαρά με την μοτοσικλέτα του.

Όπως ενημερωθήκαμε, η κατάσταση του κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή καθώς υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Μάλιστα εδώ και δυο ημέρες, βρίσκεται διασωληνωμένος στον αναπνευστήρα.

Θυμίζουμε πως ο 14χρονος μαθητής ενώ οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του στην οδό Παύλου Μελά στο Μενεού Λάρνακας, υπό συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Ο 14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και λόγω της κατάστασης της υγείας του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Άξιο αναφοράς είναι πως το δυστύχημα δεν είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Λος Άντζελες, όταν αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσουν διαδηλωτές που αντιδρούσαν στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων της Εθνοφρουράς. Η αποστολή των δυνάμεων αυτών έγινε έπειτα από απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE