Το σκηνικό για Ντα Σίλβα κατά το πόσο προλαβαίνει το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ

Το σκηνικό για Ντα Σίλβα κατά το πόσο προλαβαίνει το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ

Μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας (21-01-2018) στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Άλεξ Ντα Σίλβα, που τον κράτησε εκτός δράσης ακόμη και στο πρόσφατο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη.

«Θα το δούμε αύριο. Είναι καθοριστική η αυριανή προπόνηση. Υπάρχει μια ενόχληση στο πόδι και θα δούμε πως θα ανταποκριθεί στην θεραπευτική αγωγή. Είναι αμφίβολος αλλά ευελπιστούμε να αγωνιστεί» ανέφερε ο Φανούριος Κωνσταντίνου κατά το πόσο ο Ντα Σίλβα θα είναι στη διάθεση Σωφρόνη Αυγουστή για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.