Να μη γίνει αυτός… «πρωταγωνιστής»

Να μη γίνει αυτός… «πρωταγωνιστής»

Ο Δημήτρης Μασιάς τα κατάφερε σε ακόμη ένα ντέρμπι, στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, να γίνει αυτός ο… (αρνητικός) “πρωταγωνιστής” με τα σφυρίγματα του.

Σε τέτοιο βαθμό, που ο… “χαρτοπόλεμος” ανάμεσα στις δύο ομάδες, συνεχιζόταν μέχρι χθες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και σήμερα (23/01) συνέχεια!

Ας ελπίσουμε να… πήραν το μήνυμα ο Λούκας Σωτηρίου, οι βοηθοί του και οι… προϊστάμενοι τους, για να μην έχουμε τέτοια σοβαρά λάθη είτε εις βάρος του ΑΠΟΕΛ είτε του Απόλλωνα (είτε και των δύο ομάδων) και στο αυριανό (εξ αναβολής) σούπερ ντέρμπι κορυφής και αρχίσει μετά το… “πανηγύρι” στα ΜΜΕ και στα social media.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μεταξύ τεχνικών λύσεων και πολιτικών ναρκών - Η διπλωματία σε ρόλο «χαρτογράφου»

Κυπριακό: Μεταξύ τεχνικών λύσεων και πολιτικών ναρκών - Η διπλωματία σε ρόλο «χαρτογράφου»

Η άτυπη πενταμερής της Νέας Υόρκης κατέδειξε για ακόμα μία φορά την αναντιστοιχία ανάμεσα στην τεχνική πρόθεση και την πολιτική βούληση.