Πορεία ενάντια στην φασιστική βία από την τ/κ συνδικαλιστική πλατφόρμα

Πορεία ενάντια στην φασιστική βία από την τ/κ συνδικαλιστική πλατφόρμα

Με τίτλο «Πορεία ειρήνης και δημοκρατίας» την ερχόμενη Παρασκευή στις 15.30 η συνδικαλιστική πλατφόρμα στα κατεχόμενα διοργανώνει εκδήλωση καταδίκης της βίας.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, μετά τα χθεσινά επεισόδια, χθες το βράδυ το προεδρείο της πλατφόρμας συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε να διοργανώσει την πορεία ως μια ενέργεια αντίδρασης σε όσους επέδειξαν φασιστική βία.

Η πορεία θα διοργανωθεί σε κεντρικό δρόμο της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE