ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τέσσερεις νεκροί μετά από σύγκρουση ελικοπτέρου με μικρό αεροσκάφος

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τέσσερεις νεκροί μετά από σύγκρουση ελικοπτέρου με μικρό αεροσκάφος

Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν την Τρίτη 23/1 όταν μικρό αεροσκάφος συγκρούστηκε νωρίς το απόγευμα στον αέρα με ελικόπτερο διάσωσης, στην περιοχή Φίλιπσμπουργκ, κοντά στην Καρλσρούη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Αεροδιάσωσης, νεκροί είναι ο πιλότος του αεροσκάφους και οι δύο επιβάτες του και ο χειριστής του ελικοπτέρου. Τα αίτια του δυστυχήματος είναι για την ώρα άγνωστα.

Τα φλεγόμενα συντρίμμια των αεροσκαφών βρέθηκαν στην λίμνη Ελριχζεε και σε χωράφι στην γύρω περιοχή, όπου πραγματοποιήθηκε επιχείρηση διάσωσης και πυρόσβεσης.

Το ελικόπτερο τύπου EC135 βρισκόταν στον αέρα επί μία ώρα και είκοσι λεπτά πριν από την σύγκρουση, ενώ το μικρό αεροσκάφος βρισκόταν σε πτήση από την Βασιλεία προς το Σπάιερ, κοντά στο Μάνχαϊμ και σε μικρή απόσταση από το σημείο της σύγκρουσης.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE