ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τέσσερεις νεκροί μετά από σύγκρουση ελικοπτέρου με μικρό αεροσκάφος

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τέσσερεις νεκροί μετά από σύγκρουση ελικοπτέρου με μικρό αεροσκάφος

Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν την Τρίτη 23/1 όταν μικρό αεροσκάφος συγκρούστηκε νωρίς το απόγευμα στον αέρα με ελικόπτερο διάσωσης, στην περιοχή Φίλιπσμπουργκ, κοντά στην Καρλσρούη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Αεροδιάσωσης, νεκροί είναι ο πιλότος του αεροσκάφους και οι δύο επιβάτες του και ο χειριστής του ελικοπτέρου. Τα αίτια του δυστυχήματος είναι για την ώρα άγνωστα.

Τα φλεγόμενα συντρίμμια των αεροσκαφών βρέθηκαν στην λίμνη Ελριχζεε και σε χωράφι στην γύρω περιοχή, όπου πραγματοποιήθηκε επιχείρηση διάσωσης και πυρόσβεσης.

Το ελικόπτερο τύπου EC135 βρισκόταν στον αέρα επί μία ώρα και είκοσι λεπτά πριν από την σύγκρουση, ενώ το μικρό αεροσκάφος βρισκόταν σε πτήση από την Βασιλεία προς το Σπάιερ, κοντά στο Μάνχαϊμ και σε μικρή απόσταση από το σημείο της σύγκρουσης.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.