Ποιος να το πίστευε;

Ποιος να το πίστευε;

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου αφού κατά την περσινή χρονιά έπεσε στην Β΄Κατηγορία, την ομάδα ανέλαβε ο Γιώργος Τσόκκος και η ομάδα έγινε εταιρεία, της οποίας πρόεδρος είναι ο κ. Τσόκκος.

Κανείς μα κανείς δεν περίμενε πως τα πράγματα θα πηγαίναν τόσο καλά, η ΕΝΠ είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και οικονομικά τα πάει άριστα καθώς σύμφωνα και με την ενημέρωση που έγινε στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη (23/1) οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι και τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE