Ο αντικαταστάτης Βάσου Μελαναρκίτη στον πάγκο του Άρη

Ο αντικαταστάτης Βάσου Μελαναρκίτη στον πάγκο του Άρη

Μετά την σύναψη συμφωνίας με τον Νίκο Παναγιώτου, ο Άρης Λεμεσού με ανακοίνωση του το βράδυ της Τρίτης (23/1) έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξη Γαρπόζη ο οποίος θα έχει πόστο βοηθού προπονητή στον Λεμεσιανό σύλλογο.

Την θέση του βοηθού προπονητή στην “ελαφρά ταξιαρχία” επί εποχή Γιάννη Χριστόπουλου την κατείχε ο Βάσος Μελαναρκίτης, ενώ μετά την αποδέσμευση του Ελλαδίτη τεχνικού πάει στα χέρια ενός άλλου Κύπριου τεχνικού.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει την πρόσληψη του Κύπριου τεχνικού Αλέξανδρου Γαρπόζη , ο οποίος θα καλύψει την θέση του Βοηθού Προπονητή στην ομάδα ανδρών του σωματείου μας. Αλέξανδρε καλωσόρισες στην οικογένεια του Άρη Λεμεσού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE