Τέσσερις παίκτες της Ομόνοιας και δύο κοπέλες… «απέδρασαν»! (pics)

Τέσσερις παίκτες της Ομόνοιας και δύο κοπέλες… «απέδρασαν»! (pics)

Το κλίμα στην Ομόνοια το τελευταίο διάστημα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού οι πράσινοι έχουν πέντε νίκες τους τελευταίους έξι αγώνες.

Επ’ ευκαιρίας αυτού οι συμποδοσφαιριστές στον Αθλητικό Σύλλογο Ομόνοιας Λευκωσίας Μαργκάσα, Σουάρες, Λόπεζ και Κάι βρέθηκαν στο γνωστό παιχνίδι Escape The Room στην Λευκωσία και κατάφεραν να ‘βγουν νικητές’ σ’ αυτή την διαδικασία.

Στην παρέα και δύο κοπέλες.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε φωτογραφίες, πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE