Στα δικαστήρια για μια… παπουτσοσυτζιά – «Εν’ να με αφήκεις να τα πω ούλλα»

Στα δικαστήρια για μια… παπουτσοσυτζιά – «Εν’ να με αφήκεις να τα πω ούλλα»

Για πεντέξι φραγκόσυκα έφτασαν στα δικαστήρια δύο ηλικιωμένοι αλλά δεν βγήκε άσπρος καπνός.

Ο λόγος για μια υπόθεση του Αυγούστου του 2016, όταν ο παραπονούμενος είδε τον 82χρονο γείτονά του να κόβει παπουτσόσυκα από παπουτσοσυτζιά που εφαπτόταν και στο τεμάχιο του κατηγορουμένου.

Όπως αναφέρει η Σόφη Ορφανίδου («Πολίτης»), ο παραπονούμενος προέβαλε την εκδοχή ότι ο κατηγορούμενος θα του έμπηγε μαχαίρι, ενώ ο δεύτερος ότι δέχθηκε κτύπημα με σωλήνα.

Η παπουτσοσυτζιά βρισκόταν μέσα σε «αρκάτζιν» και ενώ καμία από τις δύο πλευρές δεν προσκόμισε μαρτυρία από το Κτηματολόγιο, όλα οδηγήθηκαν στο δικαστήριο.

Την ώρα της δίκης, ο δικαστής δεν μπορούσε καν να συγκρατήσει τα γέλια του, καθώς κατηγορούμενος και παραπονούμενος έκαναν τα απίστευτα εντός της αίθουσας του δικαστηρίου. «Εν να με αφήκεις να τα πω ούλλα», έλεγε ο κατηγορούμενος, ενώ ο παραπονούμενος επέμενε ότι «εν’ ψέματα που λαλεί».

Πάντως, την Τετάρτη (24/1) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας αθώωσε τον κατηγορούμενο, όπως ένα άλλο δικαστήριο αλλάζει τους ρόλους των δύο ηλικιωμένων.

Όπως και να ’χει, ένα παπουτσόσυκο μπορεί να φέρει την άνοιξη…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE