ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΡ. ΚΥΠΡΟΥ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 35χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΡ. ΚΥΠΡΟΥ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 35χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Παρασκευή 26/1, 35χρονος το διάταγμα  του οποίου  εξέπνευσε σήμερα και αφού λήφθηκε συγκατάθεση της Νομικής Υπηρεσίας για καταχώρηση της υπόθεσης εναντίον του στο Δικαστήριο.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί για σωρεία αδικημάτων καθώς και για την απόπειρα ληστείας υποκαταστήματος της Τράπεζας Κύπρου στην Πάφο στις 4 Ιανουαρίου του 2018. 

Το Δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε για την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, την δικαστική διαδικασία  προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά εμπρησμό οχήματος, διάρρηξη κτιρίου, κλοπή αυτοκινήτου, απόπειρα κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς αδικήματα που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2017 και την απόπειρας ληστείας της Τράπεζας  αφού ο συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου,  δικηγόρος Αλέξανδρος Αλεξάνδρου δεν μπορούσε να παραστεί αφού βρισκόταν στην δικαστική διαδικασία του ΧΥΤΑ- ΧΥΤΥ στην Λευκωσία.

Διέταξε όπως μέχρι τότε ο 35χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Ξεκίνησε στις 12.10 στη Γενεύη, η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενόψει της έναρξης των εργασιών της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για το Κυπριακό, με δείπνο που θα παραθέσει το βράδυ της Δευτέρας ΓΓ των ΗΕ προς τις αντιπροσωπείες των μερών που συμμετέχουν στη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE