Κανονικά Παλάνγκα και Πράνιτς… «πονοκέφαλος» Λέβι για πέντε!

Κανονικά Παλάνγκα και Πράνιτς… «πονοκέφαλος» Λέβι για πέντε!

Η Ανόρθωση συνέχισε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφο, το οποίο θα λάβει χώρα στο «Στέλιος Κυριακίδης» την ερχόμενη Τετάρτη (31/1).

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Ανόρθωση, η προετοιμασία συνεχίσετε με τον Ρόνι Λέβι να έχει αρκετά προβλήματα, αφού έμεινα εκτός κανονικού προγράμματος συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές, Ντουγκλάο, Ράγιος, Γκάντσεφ, Αρτυματάς και Κορρέα.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, ανάμεσα σε αυτούς και τα τέσσερα νέα αποκτήματα (Ιγκιεμπόρ, Στρούνα, Ντούριτς, Κόφι) με τους τρεις να έχουν μάλιστα και δικαίωμα να αγωνιστούν, εκτός του Σλοβένου αμυντικού Άντραζ Στρούνα.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE