Έτρεξαν στην αγκαλιά του Αναστασιάδη - ‘Παππού να έρθουμε μαζί σου!’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έτρεξαν στην αγκαλιά του Αναστασιάδη - ‘Παππού να έρθουμε μαζί σου!’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν μπορούσαν να απουσιάσουν από το Λανίτειο τα παιδιά και τα εγγόνια του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Γύρω στις 8:45 το πρωί της Κυριακής (28/01) οι κόρες του Νίκου Αναστασιάδη συνοδευόμενες από τους συζυγούς τους, έφτασαν στο εκλογικό κέντρο του Λανιτείου, όπου ο πατέρας και η μητέρα τους άσκησαν το εκλογικό του δικαίωμα.

Με το που έφτασε το προεδρικό όχημα, τα εγγόνια του Προέδρου έτρεξαν στην αγκαλιά του παππού τους. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή ένα από τα μικρά είπε: ‘Παππού, θέλω να έρθουμε μαζί σου!’.

Ο Νίκος Αναστασιάδης κατέβηκε από το όχημα, φίλησε τα εγγόνια του και ακολούθως συνομίλησε για λίγο με τους υποστηρικτές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακά στο Λανίτειο ο Πρόεδρος – «Πολιτικός αντίπαλος όλων είναι τα προβλήματα του λαού» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Να σημειώσουμε πως τα εγγόνια ακολουθήσαν τον παππού τους λίγο έξω από το παραβάν. Το ίδιο έκαναν και με την  γιαγιά τους, Άντρη Αναστασιάδου.

Την παράσταση πάντως για εμάς έκλεψε η μικρή εγγονή.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE