ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Ψήφισαν οι μισοί στη Λάρνακα – Χαμηλότερη η προσέλευση από το 2013

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Ψήφισαν οι μισοί στη Λάρνακα – Χαμηλότερη η προσέλευση από το 2013

Στην εκλογική περιφέρεια Λάρνακας ψήφισε μέχρι τις τρεις το μεσημέρι ποσοστό 49,92% των ψηφοφόρων στην εκλογική διαδικασία που διεξάγεται για τον πρώτο γύρο των εκλογών για ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εφορος Εκλογής εκλογικής Περιφέρειας Λάρνακας Οδυσσέας Χατζηστεφάνου, η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά και μέχρι τις 15.00 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το 49,92% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, δηλαδή 46,327 χιλιάδες άτομα.

Την ίδια ώρα στον πρώτο γύρο των Προεδρικών εκλογών του 2013 είχε ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα το 63,07% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE