Μακάρειο Νοσοκομείο: Τραγικό παρκάρισμα για να γλιτώσει το πρόστιμο

Μακάρειο Νοσοκομείο: Τραγικό παρκάρισμα για να γλιτώσει το πρόστιμο

Πάντως κίτρινη γραμμή δεν πάτησε... μόνο νησίδα και βλάστηση.

Μόνο εάν επρόκειτο για κάποιο σοβαρό λόγο, μπορεί να έχει κάποιο ελαφρυντικό ο οδηγός που άφησε το διπλοκάμπινο του πάνω στη νησίδα, ακριβώς έξω από το Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε χρήστης του Facebook, στην ομάδα “Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας”, οδηγός διπλοκάμπινου στάθμευσε πάνω σε νησίδα που υπάρχει έξω από το Μακάρειο, πατώντας μάλιστα τη βλάστηση, αγνοώντας και τη διπλή κίτρινη γραμμή.

Οφείλουμε πάντως να λάβουμε υπόψιν ότι το όχημα στάθμευσε έξω από νοσοκομείο, έτσι ίσως να επρόκειτο για κάποιο σοβαρό περιστατικό.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

 

Χ.Ζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE