Τι θα… «ψηφίσει» ο Αυγουστή

Τι θα… «ψηφίσει» ο Αυγουστή

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους

Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

Διήμερο προπονήσεων απομένει για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Απόλλωνα για το εντός έδρας ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Με δεδομένο ότι ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, θα αναμένει ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ, σε σχέση με αυτό που είχε μπροστά του την περασμένη Τετάρτη στο ΓΣΠ, δημιουργούνται σκέψεις για το πλάνο που προτίθεται να παρατάξει στο προσεχές ντέρμπι.

Ένα βασικό δίλημμα για τον Κύπριο προπονητή είναι κατά το πόσο θα εμπιστευθεί και πάλι τον Ελλαδίτη επιθετικό, Φώτη Παπουλή, ξανά στο ένα «φτερό», ή κατά το πόσο θα ξεκινήσει το ντέρμπι με τον Μαρτίνεζ στο βασικό σχήμα.

Εάν και εφόσον, ο Αυγουστή «ψηφίσει» εκ νέου Παπουλή στο βασικό σχήμα του Απόλλωνα, τότε η λογική λέει ότι ένας εκ των Ζελάγια ή Μάγκλιτσα θα είναι στον πάγκο.

Πάντως, ο Άλεξ Ντα Σίλβα συμπεριληφθεί στην τελική αποστολή του ντέρμπι, θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο, ως απίθανο, να πάρει φανέλα βασικού στο προσεχές ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.