ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Εκτός κινδύνου ο 13χρονος συνοδηγός - Μεταφέρθηκε στην Λεμεσό

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Εκτός κινδύνου ο 13χρονος συνοδηγός - Μεταφέρθηκε στην Λεμεσό

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο ΓΝ Λεμεσού ο 13χρονος που τραυματίστηκε την Κυριακή 28/1 σε τροχαίο δυστύχημα που έχασε την ζωή του ο 16χρονος ξάδερφος του και οδηγός του οχήματος.

Ο 13χρονος που είναι νεφροπαθής, μετά τον τραυματισμό του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λεμεσού για περαιτέρω περίθαλψη.

Ο 16χρονος και οδηγός του οχήματος  από την Γεροσκήπου ο Νεόφυτος Τσαγγαρά είναι το νέο θύμα της ασφάλτου σε τροχαίο που συνέβη στην Επαρχία Πάφου το απόγευμα της Κυριακής 28/1.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE